söndag 23 november 2008

Update

Okej, för stunden känner jag mig ganska nöjd med mig själv eftersom jag efter oootaliga timmar lyckats skriva ca 9 faktasidor om Israel och Jordanien. Bara att analysera all fakta kvar då, heh. Nämen det borde väl hinna imorgon, hahaha. Alltid, borde. Nämen, jag ska hinna det.

Har känt mig väldigt isolerad hela helgen egenltigen. Hade gärna velat gå ut med Erika eller Emma ikväll men vad gör man inte för att få MVG? Sen är jag ju workingwhore också och kunde såklart inte säga nej när chefen bad mig jobba på lördag och söndag. Men jag menar, han kanske frågar nån annan nästa gång i så fall! Är sjukt många nyanställda på Ica nu så jag känner att jag ska hålla hårt i mina arbetstimmar. Never let 'em get 'em from me.

Jag har som jag väl tidigare nämnt hittat tillbaka till sann träningsnarkoman-anda. Jag vill verkligen träna varje dag nu och ajg får ångest när jag inser att jag inte har tid. Men jag har ju inga andra intressen ju! Det är så spännande att ha ett intresse igen. Shoppade lite snabbt, over knee socks och hello kitty strumpor idag. Jag har inte HUNNIT shoppa på jättelänge! Bara pluggat jämt, inte tagit mig tid att gå på stan ens! Nu är det verkligen mycket jag BEHÖVER faktiskt, hah. Typ vinterskor och tights och träningsskor och träningsbyxor.......Ska försöka hinna med det nästa vecka men man vet aldrig. Då börjar arbetet med näst skriftliga rapport. Jippi, verkligen.

Nejmen jag ska lääära mig av mina misstag.

Det är nog ungefär det jag är sämst på.

lördag 22 november 2008

faaaaaaaaaaaaaaaaaan

typ så

andasandasandasandas
gud vad meningslöst det här var då

torsdag 20 november 2008

jag känner nej nej nej
sen känner jag orka bry sig
sen känner jag måste måste måste
sen känner jag aldrig mer chokladbollar

sen känner jag imorgon är en ny dag
sen känner jag jippi

sen känner jag inte

onsdag 19 november 2008

Delicatobollar!

Alltså det enda jag vill äta är typ delicatobollar!

Räknade ut att 6-7 per dag skulle täcka dagsbehovet av energi. Alltså typ...1 till frukost, 2 till lunch, 2 till middag och 2 på kvällen? Why not?

Synd att de är så små bara, och att man blir hungrig igen efter en stund.

söndag 16 november 2008

CAN'T STOP GETTING WASTED

ALLTSÅ VARFÖR GÅR DET INTE???????

varför kan jag aldrig plugga- varför varför varför varför

*dumdumdum tjej*

- strategi-

imorgon ska jag:
sitta vid kökdsbordet EV. LOGGA UT FRÅN MSN!
läsa alla 30 sidor om Israel och Jordanien med understrykningspenna
skriva massa bull- and then dig for diamonds

- min favoritstrategi-

imorgon ska jag
börja mitt nya liv vilket innefattar
- äta bra
- träna bra
- tänka bra
- plugga bra

nu ska jag:
planera mera

jag älskar att planera

Can't stop getting wasted

Letar lite ny musik såhär på kvällskvisten medan jag väntar på.....jaa, tänkte säga nåt lame där men glömde ordet. Inte skymningen iaf för det har varit mörkt sen typ...3?

Lyssnar på I don't have a God med Robots In Disguise. Känner lite att jag kan relatera till den. Allt som har med gud att göra typ, haha. Men:

It's a faithless world and I need saving
I don't have a god
I don't have a church
It's a messed up world and I've got cravings

Känner att cravings liksom är det sanna ordet.

Laddade även ner en skiva med Robyn, känner att hon gör lite fin popelectro sådär. Nötte verkligen Be Mine där ett tag, inga direkt fina minnen till den, men det är en ganska catchy melodi. Haha, Robyn känns verkligen som gymmusik typ- Cobrastylecovern, Handle Me och ja framför allt With Every Heartbeat! (Tror jag hörde den på inpuls t o m). Oh well, inget ont om gym ehehe.

Nämen Robots In Disguise är ju ett ganska fint band, lite Le tigre där. Laddade även ner nån lame singer/singwriter Rachael Yamagata- mest för att hon hade ett fint namn. Loves it japanese liksom! Men kanske ska försöka lyssna igenom skivan. Någon låt är säkert fin.

Och ja, drack typ 7 dl? thé ikväll. Fick ont i magen igen. Säger verkligen, so much for Ayurveda.

lördag 15 november 2008

Har gjort bloggen lösenordsskyddad nu, eller något liknande. Får se om det fungerar.

Nu har jag druckit ca 8dl te och känner typ..aaj, mätt, aaj. Det bästa med ayurveda är ju laktrits och fänkålsté. Loves it alltså. En annan bra grej är ju att man ska äta smör till allt, jag gillar smör alltså. Smör i potatis-pasta-ris, det gör som det hela lite bättre. Makaroner med smör och ost är otroligt. Men ja, resten av ayurveda typ sucks kanske....eller mer.. sucks att det tycks vara helt verkningslöst.

I övrigt känner jag...needs to study, men deniaaaal. Läste dock massa sidor historia igår och var otroligt stolt över mig själv. Idag lyckades jag inte med någon liknande prestation, men jag försöker brotförklara mig med att jag faktiskt kom hem 23.15, plus att det är fredag. Plus har jobbat 7,5 timmar idag. Men ska ju göra det hela helgen så NÄMEN NU SKA JAG SLUTA TJATA OM SKOLAN. Men det är ändå otroligt att Emma typ är the old me som pluggar jämt! Och att jag blivit typ slacker tjejen som inte pluggar (och typ får sämst på historiaprovet!), men jag ska ändra mig lite. Lite lagom.

Sedan har jag typ fått träningsabstinens! Back to the old days...men känner ändå att det var fantastiskt när jag gick på dansaerobic flera gånger i veckan. Jag gillade som livet lite mer då än nu. Träning är ändå en fin grej, sjukt pepp på det nu. Lite trist att träna ensam bara, men i brist på annat!!!!! Springa är typ ändå old bad memories medan aerobic är old good. Bra att det typ är för kallt att springa nu då.

Jag känner att det blev väldigt mycket typ nu. Men jaja.

Ska som sagt vara working girl hela helgen och jag drömmer redan om mina pengar! Vad jag nu ska göra för dem....är ju inte i desperat behov av pengar. Men kanske skulle satsa på något stort eller typ heh..spara. Men spara är sjukt trist. Har man liskom stått ut 8 timmar i kassan vill man att det ska pay off nununu!

måndag 10 november 2008

jag känner typ:

jag vill dö
jag hatar det här
jag klarar ju inte någonting alls
ingen kommer orka bry sig om det här
jag är typ ensammast i världen

hejdå

måndag 3 november 2008

ALLTSÅ JAG DÖR

ÅNGEST är min arvedel
sanna mina ord

söndag 2 november 2008

American stories, American solutions

Spinner vidare på valet lite då, är ju det enda man hör om 24/7.

Såg Obamas promotion-film nyss. Det hade varit intressanta att mäta hur många procent av människorna som visades i bild som var vita respektive svarta. De vita vann big time. Självklart är det ju vita, konservativas röster han behöver.

Resten av filmen försökte de porträttera honom som en nationalist med starka rötter i Kansas vars tradition gjort att han knows how to get things done, samt lite bilder på morföräldrar som somehow varit inblandade i diverse krig osv.

Jaja, den var lite gullig ändå. Bakgrundsmusiken var ju stämningsfull, heh. Men i alla fall, heja Obama! Go for it. Du kanske inte får Anita Bergsten, 71,s röst, men förhoppningsvis alla andra med lite högre hjärnaktivitet.

Här är filmen btw: http://www.youtube.com/watch?v=GtREqAmLsoA

INSOMNIA

Jag fattar inte grejen! Jag lider seriöst av insomnia- inte nog med att det typ tar två timmar att somna, jag vaknar dessutom två timmar senare, alltså ca klockan 7 och kan inte somna om! Jag känner att det hela är aningen tärande- men än så länge har det mestadels resulterat i övertrötthet och adrenalinpåslag vilket ju känns menos mal. (Att jag spenderar mina sömnlösa nätter genom att överlägga hur jag bäst ska bidra till konsumtionssamhället är en onödig bisak.)

Presidentkanditaternas leverne är något som inte heller undgått mig och jag tänker såhär:

"Republikaner försöker in i det sista hitta sätt att smutskasta Barack Obama inför presidentvalet på tisdag. En expert vid ett universitet i engelska Oxford har ombetts försöka bevisa att den demokratiske kandidatens självbiografi var spökskriven av en före detta terrorist."



WTF, hahaha. Jag säger som djävulen i Southpark när någonting vrida om people's minds på jorden, "We do as we always do- use the republicans".

Even worse t o m är detta!
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=846910


Alltså man skäms ju över att råka vara född i samma land som människan! Vart tog den svenska djupt inrotade mentaliteten vägen? U.S typ wiped it away in a few years. Eller ok, hon var väl wicked innan. Man kan typ citera varenda en av hennes statements eftersom de så klockrent kännetecknar äkta amerikansk (svensk, eh?) ointelligens.

Ungefär såhär:

1. "Den amerikanska drömmen är att man lyckas om man jobbar tillräckligt hårt och kan inte skylla resultatet på någon annan än sig själv"- a.k.a sorry typ fysiskt/psykiskt sjuka, fattiga, average people raped by life, flyktingar osv. Ni är screwed på förhand.


2.

"Jag litar inte på Barack Obama, eller en person som växt upp som han. Man blir som dem man umgås med. Jag tycker att han är alldeles för liberal, inom många områden rent kommunistisk."



3.

"När det gäller att bekämpa terrorism tror jag inte alls på Obama. Jag har en son som är överstelöjtnant i amerikanska flygvapnet och som tjänstgjort två gånger i Irak och en gång i Afghanistan. Jag är otroligt stolt över honom."


4.

"Den illegala invandringen måste vi få kontroll över. Den drar alldeles för mycket pengar i sjukvårdskostnader och utbildning för folk som inte betalar skatt."

- A.k.a- nähä, men ni vill ju inte att någon ska betala skatt så what's the deal? som det ser ut nu är det ju inte precis som om illegala invandrare ens får sjukvård och utbildning!



5.

"Samtidigt som jag röstar i presidentvalet tar jag även ställning till om äktenskap mellan två personer av samma kön ska bannlysas i Kalifornien [...] Jag är för utökade rättigheter för djur, för fler poliser, för bättre resurser åt krigsveteraner och jag röstar emot mer pengar till kommunala vuxengymnasier."


(djurs rättigheter är ju så otroligt mycket viktigare än människornas (bortsett krigsveteranerna) t.ex. alla de civila din son dödat i Irak)

6." Det är mycket att ta ställning till, men jag försöker sätta mig in alla frågor." ( WORD- DÅLIGT JOBBAT BRUDEN)

= 6/6 poäng på amerikansk-konservativ-patriot-skalan. Testa dig själv! Hur många poäng får du?


Needs some studying nu, men känner typ...åh internetshopping och facebook vill jag så much more ha i min cup of tea.


För övrigt hörde jag även Barack Obama uttrycka sin beundran för John McCain pga att han ju är en sådan KRIGSHJÄLTE som slagits för "vårt" land. Knappast förvånande.











lördag 1 november 2008

alltså jag funderar på hur det kommer sig att alla lyckas utom jag?
i princip är det ju så