tisdag 10 mars 2009

Des rêves

Gjorde personlighetstest hos hypnospsykologen! Det var ganska lame och gick ut på att titta på bilder, som visades mycket fort, i ett tittskåp och tala om vad man tyckte sig se. Det var över 40 bilder och tog otroligt lång tid. Dessutom var bilderna fula, och alla nästan likadana, såg ut att vara ritade med vit krita på mörk bakgrund men sen sa han att de var i färg *oops*. Kanske är färgblind!

Men drömmer i färg i alla fall, det är ett som är säkert. I natt drömde jag om Blondinbella och Björn Gustafsson! De skulle söka in till någon fancy musikhögskola, Bella på typ fiol/viola eller ngt liknande och Björn på piano tror jag. Blondinbella blev antagen men inte Björn. Hon hoppade runt och var glad i en turkos klänning. Hehe, well, alla har väl hört Björn Gustafssons sångröst a.k.a musikaliska talang och ja den är kanske inte riktigt i nivå med kunglika musikhögskolans standard. Angående Blondinbella så ja, who knows?? Hon kanske är bättre på att spela än på att dansa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha, kul dröm!

Och du är nog inte färgblind, men går saker fort så ser man enbart med periferin och då ser man inte färger, möjligen mörkblått (hade en jäkla kurs om det förra terminen!) ;p